Goldie Hawn és Kurt Russell kutyája szerepel a Budweiser Super Bowl hirdetésében

Goldie Hawn és Kurt Russell kutyája szerepel a Budweiser Super Bowl hirdetésében

Egyik ikonból a másikba – Az ikonikus Budweiser Clydesdales visszatért a Super Bowl vasárnapjára, de ezúttal egy neves családból származó kutyás társsztárral.

Roy Hawn Russell, Goldie Hawn és Kurt Russell sárga Labradorja február 11-én, vasárnap debütált a televízióban a Budweiser Super Bowl-reklámjával.

A hirdetésben Roy látható, amint sikeresen átvezeti a Budweiser Clydesdales-ét a havon.

Goldie Hawn a következő felirattal posztolt Roy televíziós bemutatkozásáról az Instagramon: „Ne érts félre, szeretek focit nézni, de a ma este arról szólt, hogy megnézzem a kutyánkat, Roy Hawn Russell-t, amint az első szuperbowl reklámjában. @budweiserusa!!!”

A Hawn által megosztott videón az egész család látható, amint Roy-nak szurkol, és háziállatokat ad a család legjobb fiújának (mert megérdemli!)

Kurt Russell izgatottan azt is hallja, hogy: – Ott van Roy! Ott van!”

Hawn lánya, Kate Hudson is megosztott egy másik videót a háztartás sztárjának televíziós debütálását a következő felirattal ünneplik: „Sok csaj van ebben a családban, de ma este csak egy csillag volt”.

Hudson videójában Russell azt mondja Roynak, „Több ember előtt voltál, mint amennyi színész ebben a családban valaha is volt! mielőtt az egész család jófiúnak kezdte volna nevezni a kutyust.

Az online felhasználók nem tudtak mást tenni, mint támogatni és felvidítani Royt a tévében való bemutatkozása alkalmával. Az Instagram-felhasználó ezt írta: „Az a tiszta öröm, amit a családod Roy nagy pillanatára adott válaszából kaptam 🥹”.

Míg egy másik írt, „Ez a kedvenc részem a ma esti játékból… EZT a videót nézem”. Az alábbiakban megtekintheti a Budweiser hirdetését, és megtudhatja, milyen nagyszerű színész Roy!

Forrás link