7 módszer a Valentin-nap megünneplésére menhelyi kutyákkal

7 módszer a Valentin-nap megünneplésére menhelyi kutyákkal

Annyi szeretettel ajándékozzuk meg ezt a Valentin-napot. Ez egy olyan nap, ahol mindenki kifejezheti szeretetét, megbecsülését, háláját és örömét az emberek és a szőrös barátok iránt, akiket szeretünk.

És ezen a szeretettel teli napon miért ne válassz valakivé, kölyökkutyaValentine?

Ha tartalmas és egyedi utakat keresel a Valentin-nap megünneplésére, akkor mi megtalálod!

Folytassa az olvasást, és találjon izgalmas Valentin-napi eseményeket, amelyekkel extra szeretetet mutathat ki szőrös barátainknak a helyi állatmenhelyeken.

7 módszer a Valentin-nap megünneplésére menhelyi kutyákkal

Különféle módon ünnepelhetjük a szerelem évszakát. De ha valami tartalmasat, mégis szórakoztatót keresel, és valami egyedit, akkor ezek a helyi menhelyek rendezvényei neked szólnak!

1. Senior Snuggles: Valentin-napi összebújó rendezvény

Idősebb Kutya A Parkban Mivel Kisállat A Tulajdonosa
JPRFPhotos / Shutterstock.com

Dátum és idő: február 17., 11:00-13:00 EST

Elhelyezkedés: Compassionate Roots LLC, 154 Carey Drive Noblesville, IN 46060

Tudtad, hogy az ölelkezés serkenti a dopamin és a szerotonin felszabadulását, ami viszont boldogabbá és kevésbé stresszessé tesz? Szóval mikor van jobb idő az ölelkezésre, mint a Valentin-nap?

A Compassionate Roots és a Taffys Touch Senior Dog Rescue közös rendezvénye, a Senior Snuggles sok ölelkezésre számíthat az idősebb mentőkutyáktól.

Ez az esemény mindenki számára ingyenes, enyhe felfrissüléssel, és minden bizonnyal egy hangulatos hely, amely tökéletes az összebújáshoz és összebújáshoz!

Ezenkívül a Taffy’s Touch Senior Dog Rescue számára nincs szükség adományokra, de nagyon bátorítjuk. Megnézheti a kívánságlistájukat is itt!

Ezen az eseményen kívül a Taffy’s Touch Senior Dog Rescue is kínál Valentin napi finomságok biztosan megvásárolhatod a saját kutyádnak. Az összes bevétel a mentést szolgálja.

2. Kölyökkutya ölelés rendezvény a Scituate Állatmenhelyen

Husky kiskutyák megmentése
Scituate Animal Shelter / Facebook.com

Dátum és idő: február 14-én 10:00-18:00

Elhelyezkedés: 780 Cushing Hwy Scituate főbíró, MA 02066

Ha Valentin-napon van idős kutyaölelő rendezvény, természetesen kölyökkutyaölelő rendezvénynek is kell lennie!

Ezen az eseményen a Scituate Animal Shelter megnyitja kapuit a látogatók előtt, hogy játszhassanak és bújhassanak menhelyi kutyáikkal, de a show főszereplője egy hat imádnivaló Husky kölyökkutyából álló alom. a menhely felvette helyi állatkontrolljuktól.

Szerint a A menhely marketing koordinátoraennek az ölelkezési eseménynek az egyik célja, hogy segítse a kölykök szocializálódását, és sokféle ember számára tegye ki őket.

A rendezvény költsége személyenként 20 dollár, családok és/vagy legfeljebb 5 fős csoportok esetében 60 dollár.

Valószínűleg örökbefogadásra készülnek a 10 hetes kutyusok Valentin napra! Tehát az esemény egy win-win helyzet a kölykök és a látogatók számára, akik esetleg szeretnének örökbe fogadni.

3. Furry Valentines Pet Food Drive

Dátum és idő: február 15-én 16:00-20:00

Elhelyezkedés: Moszkvai Kereskedelmi Kamara, 411 S Main St, Moszkva, ID 83843

Ha szeretnéd a Valentin-napot a saját szőrös barátoddal tölteni, és egy kicsit változtatnod a dolgokon, akkor érdemes megnézned ezt a kétágyast!

A Furry Valentines Pet Food Drive egy olyan esemény, ahol a Terracotta Pullman helyi művészei segítenek megalkotni saját csecsebecse- és ékszeredényeidet, amelyeken kutyája egyedi mancsnyomai láthatók.

Miután elkészítette saját darabját, márciusban a Craftban (korábban Wild at Art) mázzal és festéssel festheti, felár nélkül.

Most itt van a fogás – INGYEN készíthetsz egy második mancsot is, ha ételadományt viszel be a menhelyi kutyák számára a Palouse Humane Society-vel.

A rendezvény ára 45 dollár, és lefoglalhatod a helyed itt.

4. A Toronto Humane Society Spread The Love kampánya

Menhely Kutyák Valentin-napi rendezvény
Julia Zavalishina / Shutterstock.com

5. 14 dollár Valentin-napi örökbefogadás és párkeresés

Dátum és idő: február 14-én 12:00-19:00

Elhelyezkedés: The Jacksonville Humane Society, 8464 Beach Blvd, Jacksonville, Florida

Szingli vagy, készen állsz arra, hogy elvegyülj, és esetleg örökbe fogadj egy menhelyi kutyát Valentin-napon? Akkor a Jacksonville Humane Society Valentin-napi örökbefogadási és párkeresési eseménye éppen a megfelelő esemény az Ön számára!

A Valentin-nap megünneplésére a Jacksonville Humane Society felajánlja 14 dollár örökbefogadás a menhelyi kutyáikon és macskáikon. Ezzel együtt az állatmenhely egy speciális párkereső vakrandit is kínál a potenciális örökbefogadóknak!

Ki tudja? Lehet, hogy ezen a rendezvényen megtalálod a „tökéletes társaidat”, ha tudod, mire gondolunk 😉

6. Ismerkedés kutyákkal: Szinglik társasági és Valentin-napi adománygyűjtő rendezvény

Dátum és idő: február 14-én 17:00-20:00

Elhelyezkedés: Forgotten Star Brewing Co. 38 Northern Stacks Dr, Fridley, MN 55421

A Dating With Dogs a Forgotten Star Brewing és a Ruff Start Rescue közös rendezvénye, amelyet Ön és szőrös Valentine élvezhet!

Ezen az adománygyűjtő eseményen sok szórakoztató tevékenység vár mindkettőre hoomans és kutyusok. Lesznek élelmiszer kamionok, Ruff Start Rescue áruk, kutyacsemege, kutyForrás link