Dave Portnoy mentett kutyája virálissá válik, platformját felhasználva pénzt gyűjt egy állatmentő szervezet számára

Dave Portnoy's Rescue Dog Goes Viral, Uses Platform To Raise Money For An Animal Rescue

Miss Peaches, a hatéves amerikai Pit Bull, nem csak Dave Portnoy, a népszerű sport és popkultúra blog, a Barstool Sports alapítójának szívét rabolta el, hanem a világ minden táján élő közösségi média felhasználókét is.

És most mind Miss Peaches, mind Dave Portnoy arra használják a platformjukat, hogy pénzt gyűjtsenek az Atlantában található állatmentő szervezetnek, a Lifeline Animal Projectnek, amely megmenekítette Miss Peaches-t.

Miss Peaches-nek saját merch oldala található a Barstool Store weboldalán. A kollekciója tartalmaz egy „Adopt Don’t Shop” feliratú pulóvert és pólót, melyeken az ő arcát és nevét hímezték fel.

A Barstool Sports bejelenti a bejegyzésben, hogy Miss Peaches kollekciójából származó teljes nyereségük közvetlenül a Lifeline Animal Projecthez kerül.

Portnoy a Fox Newsnek nyilatkozza: „Pólókat adunk el. Valójában már most is kb. 150 000 dollárt gyűjtöttünk azokért a szervezetekért, amelyek kutyákat mentenek.”

Miss Peaches hírnévhez vezető úton, Portnoy megosztja, hogy Miss Peaches Instagram oldala,amelynek már több mint 300 000 követője van, a leggyorsabban növekvő Barstool közösségi média fiók.

A Fox Newsnak Portnoy elmondta: „Már 20 éve vagyunk jelen. Senki sem nőtt olyan gyorsan [online], mint Miss Peaches. Ő nem is tudja, hogy szupersztár. Ő csak az a régi Miss Peaches.”

Az Instagram biojában olvasható: „A ház melletti vécéből kerültem a tetőtéri lakásba. Most megtanulom, hogyan élvezzem az élet finomabb dolgait.”

A fiók dokumentálja Miss Peaches és Portnoy közös életét, kezdve első találkozásukkal Valentin-napon.

A Lifeline Animal Project megosztja, hogy Miss Peaches eredetileg Dubainak hívták, és ő volt az egyik 27 kutya, amit egy tenyésztési esetből mentettek meg.

Elmondták: „Egy elhanyagolt helyzetből került hozzánk, ahol észrevettük, hogy hiányzik belőle néhány hajtincs, a bőre viszket, és látható jelei voltak annak, hogy több alomszámú kölyköt szült már.”

Szerencsére a Lifeline Animal Projectnek lépett előre egy ideiglenes befogadó, aki gondoskodott az édes kiscsókáról. És alig három hét alatt Miss Peaches gyógyulni kezdett.

Most, amikor már készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson az életében, a Lifeline Animal Project és aJet Wag Animal Rescue összekapcsolta Miss Peaches ideiglenes családját Portnoy-val.

És Valentin-napon Portnoy Atlantába repült, és mind ő, mind Miss Peaches megtalálták a Valentinjukat egymásban.

Miss Peaches örökbefogadásával és a Lifeline Animal Project számára tartott adománygyűjtésen keresztül Portnoy ismételten hangsúlyozza a fontos üzenetet, hogy azoknak, akik „Fur”-ever társat keresnek : „Örökbefogadás. Ne vásároljon.”

„Megerősített hívője vagyok annak, hogy nincsenek rossz kutyák, csak rossz gazdik”, mondta.

Portnoy hozzátette: „Minden kutyát szeretek. Annyi kutyával, mint például a csodálatos Miss Peaches, aki szerető otthonra van szüksége.

Forrás