Mentőkutya egy gázolás áldozata lesz, a közösség segít fizetni a sürgősségi műtétjét

Rescue Dog Becomes Victim Of A Hit And Run, Community Helps Pay For His Emergency Surgery

A Colorado állambeli Grand Junction közössége több mint 2500 dollárt gyűjt egy mentőkutyának, aki egy séta közben elszabadult, és cserbenhagyásos gázolás áldozatává vált.

Február 19-én a Happy Little Rescue a Facebookon azt írta: „A tegnapi nap rendkívül nehéz volt”

Azonnal a helyszínre rohantak munkatársaink, de Peanut megpróbált átkelni egy forgalmas úton, és cserbenhagyásos gázolás áldozata lett” – írta a Happy Little Rescue.

„Szerencsére egy kedves idegen közbelépett, hogy Peanut mellett maradjon, és hívja a Mesa megyei állatvédelmet, ahonnan a Nyugati Lejtő Állatmentőbe szállították.

A Happy Little Rescue elárulta, hogy egyik önkéntesük fedezte Peanut teljes sürgősségi számláját. A történet azonban itt még nem ért véget, és Peanut „még hosszú és költséges út áll a gyógyulás előtt”

„Peanut egy hihetetlen kutya, aki megérdemli a legjobb esélyt egy teljes és boldog életre”

Így hát Grand Junction közössége ezt tette – összefogtak, és három nap alatt összesen 2644 dollárt gyűjtöttek össze Peanut műtétjére.

Ez alatt a három nap alatt a Happy Little Rescue szerint a közösség nagylelkűsége „valósággal letaglózta őket”.

„Pints For Peanut”. Az emberek pedig vásárolhatnak egy korsó sört, és dönthetnek úgy, hogy személyes adományt adományoznak a kutyus gyógyulására.

A Base Camp Beer Works ezt írta: „Ez a kis fickó a legutóbbi örökbefogadási rendezvényünkön ellopta a szíveket, és jobbra-balra barátokat szerzett. Most, hogy nehéz időszak elé néz, összefogunk Peanut gyors felépüléséért. Az Ön adománya, legyen az kicsi vagy nagy, a világot fogja jelenteni mindenkinek a mentőállomáson!”

Peanut-ot február 21-én műtötték meg, és a mentőcsoport megosztotta: „Peanut sikeres műtéten esett át a Kokopelli Állatkórháznak köszönhetően, és most már elindulhat a gyógyulás útján”

„Ha valakinek van ilyen készlete, amit helyette adományozhat, akkor a fennmaradó pénzt arra fogjuk fordítani, hogy segítsünk a Happy Little Rescue Jiggynek, hogy megkapja a neurokonzultációt, hogy megoldjuk a mobilitási problémáit” – osztja meg a a mentőszervezet.

A Happy Little Rescue legutóbbi, Peanutról szóló frissítésénél azt írták: ” Ezek a kutyák és az ő történeteik, ŐK azok, akiknek segítesz, amikor támogatod a Happy Little Rescue-t. Minden alkalommal, amikor adományozol, képesek vagyunk olyan kutyákat MENTENI, mint Peanut és Jiggy. Nem tudjuk eléggé megköszönni, hogy segítesz nekünk második esélyt adni nekik az életre”.”

Forrás link