Tulajdonos, aki „soha nem vesztette el a reményt”, újraegyesül a kutyájával, aki 10 éven át volt eltűnt

Owner Who 'Never Lost Hope' Reunites With Dog Who Went Missing For 10 Years

Cikk: Egy kutya mikrochipje segítette hozzá a gazdájához való újraegyesülését miután 10 évvel ezelőtt elszökött és eltűnt, március 2-án, szombaton.

A Tampa Bay-i Állatvédő Egyesület (HSTB) március 5-én, kedden osztotta meg Facebook oldalán Cleo, a 14 éves Cockapoo történetét.

A floridai állatmenhely elárulta, hogy Cleot kóbor állatként hozták be az állatmenhelyre, ahol mikrochipet olvastak ki belőle.

Az HSTB írta: „Reménykedtünk a boldog befejezésben és abban, hogy újraegyesül a gazdájával, de nem láttuk előre az örömöt, amit a története hozott!”

Az állatmenhely megosztotta, hogy Cleo gazdája, Luisa hitetlenkedett, amikor a csapatuk felvette vele a kapcsolatot, mert a kiskutya 10 évvel ezelőtt elszökött.

Luisa azt mondta, hogy „soha nem veszítette el a reményt” és folyamatosan frissítette Cleo mikrochipjét, „abban a kis reményben, hogy újra találkoznak, még akkor is, miután Miamiba költöztek”.

És március 2-án, az évekig tartó kitartás végre kifizetődött, amikor Luisa öt órát vezetett Miamiból Tampa Bay-be, hogy újra találkozzon Cleo-val.

„Nem lehetnénk boldogabbak értük” – írta az HSTB.

Az HSTB hozzátette: „Ez mutatja a mikrochip hatalmát és fontosságát, és azt, hogy soha ne veszítsük el a reményt.”

Az állatmenhely megosztott néhány megható fotót az újraegyesülésről, ahol Cleo láthatóan mosolyog.

Az újraegyesülés meghúzta az online felhasználók szívhúrjait és a történet gyorsan elterjedt. Egy Facebook felhasználó írta: „Ez a kutya iránti feltétel nélküli szeretet, a család folyamatosan próbált rá találni. Ez az újraegyesülés csodálatos. Örömkönnyeket hullajtok, és tudom, hogy a család soha nem adta fel a reményt.”

Egy másik felhasználó még azt is írta: „Ez megújítja a reményt azokban a gazdákban, akik még keresik a kedvencüket, és azokban, akik már elveszítették a reményt.”

Forrás