Az Elhagyott Kutya, Akit Elaltatásra Szántak, Megtalálja Álmai Családját

Dog Who Was Left Behind To Be Euthanized Finds The Family Of His Dreams 

Cikk Loganról, a családi kutyáról

Logan mindig is kiváló családi kutya volt, legyen szó az ő bundás családjáról, vagy az örökbefogadó családról, aki később érkezett.

Texasban találták meg, mint kóbor kutyát, egy várandós párjával. A kölykök az övéi voltak, és úgy döntött, hogy a nősténnyel marad, amíg megszüli a kölyköket.

Miután a kölykök megszülettek, egy menhely jött és elvitte az anyát és a hat kölykét, de Logant nem akarták, így ott hagyták, hogy elaltassák.

Logan elaltatásra került, de szerencsére az utolsó pillanatban megmentették.

Logan életének megmentése

Míg Logan egy texasi nagy pusztítású menhelyen várta az elaltatását, volt egy menhelyi dolgozó, aki nagyon jó dolgokat látott benne és valahogy kétszer is sikerült elhalasztania az elaltatását.

Szerencsére ez pont annyi idő volt, amire szükség volt, hogy Logant egy Colorado-i menhelyre szállítsák. Nem sokkal ezután, egy csodálatos coloradoi pár fogadta örökbe Logant.

„Amikor találkoztunk vele, emlékszem, hogy elmentünk, mintha csak megismertük volna a kutyánkat. Vékony volt, ijedt, félénk és minden ilyesmi” – mondta Alison Dickson, Logan anyja, a GeoBeats Animalsnak.

Az új otthonában eltöltött első néhány napban Logan még mindig nagyon visszahúzódó és félénk volt. Félt, hogy valamit rosszul csinál, vagy megszeg egy szabályt, ami miatt újra ott hagyják.

A szülei nagy természetimádók, és mivel Coloradóban élnek, úgy döntöttek, hogy elviszik Logant túrázni. Ez látszólag egy fordulópont volt Logan életében.

Önbizalma kezdett kibontakozni, és Logan végre megértette, hogy megtalálta az örökké tartó családját, akik nem hagyják ott.

„Olyan nagyszerű sportoló. Tudja, amikor előkerül a túrázó táskám, és egyszerűen izgatottá válik” – mondta Alison.

A család védelmezője

Miután örökbefogadták Logant, a család egy másik keveréket, Phoenixet, és két macskát, Milot és Lucy-t mentett meg.

„Phoenix a legölelkezőbb kis napsugár, aki egyáltalán nem tudja, hogy ő egy menhelyről származó kutya” – tette hozzá Alison.

Ő tökéletesen illeszkedett a családba. Logan és ő azonnal a legjobb barátok lettek, még a macskákkal is.

Míg Alison otthonról dolgozik, a férje nem, és gyakran kell üzleti utakra mennie. Amikor a férje nincs otthon, Logan átveszi a család védelmezőjének szerepét.

„Annyira szereti őt. Mintha Logan úgy gondolná, hogy a férjemnek dolgozik. Amikor a férjem utazik, Logan azon a kanapé oldalon alszik, ami az ajtó felé néz. Sokkal jobban figyel mindenre, amikor a férjem nincs ott” – mondta Alison.

Alison azt mondja, hogy gyakran hasonlítja Logant a Gyűrűk Ura Gandalfjához, egy igazi védelmezőhöz, aki mély érzelmekkel rendelkezik.

Amióta örökbefogadták, Logan annyi mindent látott, szagolt és felfedezett sok új helyet és dolgot. Végre ő is boldog kutya.

„Egy texasi utcáról, egy menhely elaltatási listájára (💔!!), a csodálatos emberekhez és a menhelyhez, akik hozzánk juttatták… a világom hihetetlenül jobb hely lett Logan jelenlétével” – írta Alison egy Instagram bejegyzésben.

Forrás