Az elfeledett kutya kétségbeesetten várta a gazdáját 4 évig, de aztán megjelent egy jó lélek

The Forgotten Dog Desperately Waited For Her Owner For 4 Years But Then Good Soul Appeared

Az együttérzés napjainkban egyre inkább elveszíti értékét. Emberek nap mint nap mutatják ezt meg az embertelen cselekedeteikkel, és a legjobb bizonyíték erre a magukra hagyott, elhanyagolt és bántalmazott állatok történetei.

Egyikük a története egy elfelejtett kutyának, akinek a gazdája, akiben a legjobban bízott, szívtelenül otthagyta a bolt előtt. A bolt tulajdonosai nem engedhették meg maguknak, hogy hazavigyék, így négy évig kétségbeesetten várta, hogy kedvenc emberét visszatérjen érte.

Azután, amikor már kezdett elveszíteni minden reményt, hogy újra boldog pillanatokat élhet át egy meleg otthonban, megjelent egy jó lelkű ember, és örökre megváltoztatta az életét.

Annyi szenvedés

Amikor a szívós nő rátalált erre a szerencsétlenül járt kutyára, szíve összetört a szerencsétlen sorsától. Nem várakozott egy percig sem, azonnal úgy döntött, segít neki.

Miután haza vitte, a nő rájött, hogy a kutya borzalmas állapotban van. Bőre olyan keratinizált volt, hogy az erei egyáltalán nem látszottak. Borzalmas szaga volt, ami nem meglepő, tekintve, mennyi ideig volt gondoskodás nélkül.

A nő azonnal elvitte állatorvoshoz, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a gyógyulása. Amikor a szerencsétlen kutya a klinikára érkezett, fájdalmában zokogott. Mindezen felül az orvosok sebeket is találtak a testén. Ez azt jelentette, hogy más emberek is rosszul bántak vele.

Megmentője annyira összetört ettől, hogy nem tudott abbahagyni a sírást. Azonban az állatorvosok egy kicsit felvidították, amikor azt mondták neki, hogy minden rendben lesz, és hogy a kutya túl fogja élni.

Az állatorvosok megadták neki a szükséges gyógyszereket és injekciókat, valamint egy alapos fürdést hosszú idő után. Azt mondták a megmentőjének, hogy haza mehet, de a kutya pihennie kell és hosszú ideig szednie kell a felírt gyógyszereket, amíg teljesen meg nem gyógyul.

A nevelőanyja komolyan vette a gyógyulását és mindent megadott neki, amire szüksége volt, a gyógyszertől és az ételtől kezdve a meleg ágyig. Azonban ami a legjobban segített ennek a kutyának, az az feltétel nélküli emberi szeretet és a biztonságérzet négy hosszú év magány és kétségbeesés után.

Jobb napok jöttek erre az édes kiskutyára.

Végre boldog

A hosszú és nehéz gyógyulás után a kutya végre megmutatta igazi színeit. Egészségi állapota stabil volt, és eredetileg sivataghoz hasonló bőre elkezdett nőni, olyan fehér hajjal, mint a rizs. Pontosan ez inspirálta a nevelőanyját, hogy Rizsnek nevezze el.

Az egykor elhagyott, beteg és szomorú kutya, Rizs végre teljes pompájában ragyogott. Azon túl, hogy egészségileg teljesen felépült és igazi kis szépséggé vált, a lelkének sebei is begyógyultak.

Ez elég volt ahhoz, hogy egy nagy mosoly jelenjen meg az arcán, amit azóta sem vett le. Pozitív energiája mindenkit vonzott, emberektől kezdve más kutyákig, és mindenki nagyon szerette.

Rizs legboldogabb pillanatait az emberrel élte, aki megmentette őt a sötétségből és aki a legnehezebb időkben támogatta. Ő és a megmentője egymás lelkének kenőcsévé váltak.

Az elválás pillanata azonban közeledett, és elkerülhetetlen volt. Egy család annyira beleszeretett Rizsbe és az élettörténetébe, hogy úgy döntöttek, örökbe fogadják.

Amikor a megmentője utoljára ölelte meg Rizst, a szemei könnyekkel teltek meg. Azonban tudta, hogy ez az egyetlen útja, hogy Rizs a legboldogabb befejezést találja, így könnyebb volt elfogadnia.

Tudta, hogy Rizs örökre a szívében él, ahogy ő is az övében. És ha Rizs valaha újra magányosnak érzi magát, tudni fogja, hol talál szeretetet és vigaszt, mert megmentője szívének ajtaja mindig nyitva áll számára.

Forrás