A terhes kutya igazán fél mindenkitől, de minden megváltozott, amikor a megmentők érte jöttek.

Pregnant Dog Was Really Scared Of Everyone, But All That Changed When Rescuers Came For Her

Egy édes kutyáról, Kenna-ról szeretnék írni, aki a Promise 4 Paws menhelyre került Orange County-ban, Kaliforniában, miután korábbi gazdája utcára tette.

Kenna ijedten, bizalmatlanul, tele kullancsokkal és láthatóan nagyon terhesen érkezett.

A röntgenfelvételek szerint Kenna három kölyköt vár. Szerencsére biztonságos környezetben találta magát, olyan emberek között, akik mélyen törődtek a jólétével.

A kölykök várakozása

Kenna egy csodálatos ideiglenes otthonba került, Suzie Grafhoz, aki gondoskodott róla és segített a szülésben.

Az első néhány napban Kenna még bizalmatlan volt az emberekkel szemben, de hihetetlen ideiglenes anyukája gondoskodásának és szeretetének köszönhetően fokozatosan kezdett bizalmat építeni.

Nem tudták, mit kellett átélnie, ezért úgy döntöttek, napról napra veszik a dolgokat, és megadják neki a szükséges gondoskodást és támogatást.

Két hét elteltével Kenna három gyönyörű kölyköt hozott a világra.

Az egyik Kenna kölyke, Nalu, szőr nélkül született, ami arra vezette a menhelyet, hogy a kicsi apukája valószínűleg egy Shar-Pei lehet.

Kenna azonban csodálatos anyuka volt, gondoskodott a kicsikről. Annyira elkötelezett volt, hogy még egy rövid szétválás is láthatóan aggodalommal töltötte el.

Amikor a kölykök csak nyolc naposak voltak, Kennának műtétre volt szüksége a San Juan állatkórházban, mivel nem minden placentát hozott ki, ami végzetes lehet az anya számára.

Szerencsére a műtét jól sikerült, és Kenna hamarosan otthon volt, gondoskodva a kicsikről.

Az örök otthonokba kerülés

A kiskutyák virulóan fejlődtek és elképesztő fejlődést mutattak. Kinyitották a szemüket és elkezdtek felfedezni.

Hihetetlen volt látni, ahogy ilyen csodálatos környezetben nőnek fel, és megkapják a szeretetet, amit jogosan megérdemelnek.

Nyolc hetes korukban eljött az ideje, hogy elkezdjék az életüket az örök otthonaikban.

Nalu, az aranyos Shar-Pei keverék, egy csodálatos fiatalember, Vicente Germann örökbefogadta, és egy életre szóló kalandok várnak rá. A két másik kölyköt is csodálatos családok fogadták örökbe.

Az első néhány nap a kölykök nélkül rendkívül nehéz volt Kenna számára, mivel szomorú és depressziós volt.

Tíz nap után végre elkezdett enni, játszani a többi kutyával és élvezni az életét.

Kennát végül örökbefogadta az ideiglenes anyukája, és hivatalosan is csatlakozott a Graf családhoz San Clemente-ben, Kaliforniában, további hét kutya mellett.

Kenna az utcán hagyatva és senki által nem gondozva indult, de most már egy nagy, őt nagyon szerető szőrös családja van.

Kenna történetét az utcán hagyástól a kölykök születésén át az örök otthon megtalálásáig itt tekintheti meg.

Forrás