Egy nő éppen a szüleinél látogatóban volt, amikor rájött, hogy egy állat bujkál a kertjükben.

Woman Was Visiting Her Parents When She Realized There Was An Animal Hiding In Their Yard

Az utcán élni minden hajléktalan kutyának nehéz, de a kis kiskutyáknak még inkább. Sok kis szőrmókot nem a szüleik szerető ölelésében hagyják magukra, hanem arra kényszerülnek, hogy maguknak harcoljanak a túlélésért, és szembenézzenek az utcán leselkedő veszélyekkel.

Mystic volt az egyik ilyen kis szőrmóka, aki arra találta magát, hogy harcoljon a túlélésért, és támaszkodjon az útjába kerülő falatokra.

A kölyökkutya sérült volt és éhes, és nagy szüksége volt segítő kézre. Amikor egy kaliforniai környéken kóborolt, a mancsait húzva, észrevett egy csendes családi házat. Úgy döntött, hogy megáll.

Reménysugarakkal a szívében, felkucorodott az udvaron, és segítségre várt.

## Segítségre szorul egy aranyos szőrmóka

Amikor Jaymee Cisneros ellátogatott szülei házához, míg ők nyaralni voltak, észrevett egy kis babát az udvar egyik sarkában.

Ahogy a kölyökkutya észrevette, hogy Cisneros közeledik, szomorú szemekkel nézett rá, mintha segítséget kérne.

A kölyökkutya eleinte kissé félénknek tűnt, de hamarosan csóválta a farkát.

Érezte, hogy találkozott egy jó emberrel, aki kedvességet mutat neki.

Cisneros felvette a kutyát, akit később Mysticnek neveztek el, és észrevette, hogy sérült.

Felhívta barátait, akik a Tanya’s Adoption Network 4 Young Animals – egy kaliforniai állatmentő szervezetet működtetnek, és elmondta nekik, hogy talált egy segítségre szoruló kölyköt.

Barátai beleegyeztek, hogy gondjukba veszik Mysticot.

Míg Cisneros várakozott, hogy eljöjjenek érte, behozta Mysticot a házba és fürdettette. A kölyök megkönnyebbült és biztonságban érezte magát, hogy valaki gondoskodik róla.

Cisneros betakarta egy törölközővel. Mystic hihetetlenül édes volt megmentőjéhez, és szeretettel nézett rá. Hálás volt az iránta tanúsított együttérzésért és gondoskodásért.

A kölyök hosszú szunyókált. Miután felébredt, élvezte a finom ételt.

Cisneros összebújt vele. Mystic örült, hogy megkapta azt a szeretetet, amit hiányolt, amíg egyedül élt. Rögtön az elejétől fogva kialakult közöttük a szeretet köteléke.

Ahogy barátai ígérték, eljöttek a kölyökért, és elvitték az állatmentőkhöz.

Nem tartott sokáig, hogy Cisneros rájöjjön, mennyire hiányzik neki a kedves szőrmóka.

„… Amint az állatmentők elmentek vele, úgy éreztem, mintha hiányozna valami. Végül felvettem a kapcsolatot az állatmentőkkel, miután elmentek, és közöltem velük, ha nincs családja, és örökbefogadhatóvá válik, szívesen befogadjuk,” mondta Cisneros a The Dodo-nak.

## Megtalálja azt a családot, amiről mindig is álmodott

Mystic megkapta a szükséges orvosi ellátást, és hamarosan felépült.

Mivel nem volt mikrochipje, és senki sem kereste, Cisneros és családja örök otthont adott neki.

A kedves kölyök arcán öröm ragyogott. Megtalálta azt a családot, aki imádta és rajongott érte. Soha többé nem kell szembenéznie az utcán az éhséggel és a magányossággal.

Örülünk, hogy Mystic megtalálta a szeretettel teli otthonát, és reméljük, hogy minden kóbor kutya hamarosan megtalálja a saját otthonát.

Egyetlen kölyök sem érdemli meg, hogy magára maradjon.

Ha találkozol egy hajléktalan kutyával, kérlek, legyél kedves velük, és segíts nekik biztonságba jutni egy helyi menhely vagy állatmentő segítségével. Ezzel segítesz valakinek, akinek nincs másra szüksége.

Forrás