A floridai menhelyről érkezett félénk kutya megtalálta a „tökéletes párt” éppen időben a Valentin-napra

A floridai menhelyről érkezett félénk kutya megtalálta a "tökéletes párt" éppen időben a Valentin-napra

„Egy szerelmi történet” – így szól a Tampa Bay Humán Társasága félénk kutya örökbefogadásnak nevezték február 14-én, Valentin napon.

„A szerelem nagyon sok helyen jöhet, Lele számára pedig egy csodálatos pár formájában jött, akik életet akartak menteni.” a Humane Society Of Tampa Bay írta a Facebook bejegyzés.

Miami Herald jelentették hogy Lelét, a 2 éves terrier keveréket február 12-én, két nappal Valentin-nap előtt adták fel, mert a családja elköltözött.

Az állatmenhely megosztotta azzal, hogy Lele „félénk lány” volt, és még a menhely termeiben is nehezen tudott sétálni, miután előző családja feladta őt.

A Humane Society of Tampa Bay marketing menedzsere, Regan Blessinger elmondta a McClatchy Newsnak, „Lele annyira ideges és félénk volt, hogy beletelt egy kis időbe, mire megmutatta a személyiségét, de amikor ez kezdett kivilágosodni, ő csak egy édes kutya volt, aki szerette volna, ha szeressék!”

Amikor Joseph és Dee besétált az ajtón, és talán klisés lenne ezt Valentin-napra mondani, az egyértelműen szerelem volt első látásra a pár számára.

„Miután találkoztak vele egy csendes szobában, azonnal beleszerettek Lelébe.” – írta az állatmenhely.

Blessinger elárulta, hogy a pár valójában az első potenciális örökbefogadók, akik találkoztak Lelével, miután feladták. Azt mondta, ez tette a pár és Lele szerelmi történetét „még inkább annak szánták”.

Lele történetét és a pár első találkozását elmesélve az állatmenhely azt mondta, hogy Dee hagyta, hogy Lele először felmelegedjen, mielőtt férjét, Josephet, hogy lemenjen vele találkozni.

Az állatmenhely azt írta, „Ő [Joseph] az egész örökbefogadási folyamat alatt a padlón maradtam vele!” És a végére Lele az ölébe kapta a fejét.

„Tökéletes pár, hogy időt, türelmet és stabilitást adjon neki. Lele tudta, hogy szeretni fogják, és hagyta, hogy felépítse velük ezt a bizalmat.”

Az állatmenhelyen az is kiderült, hogy Lelét ki kellett vinni a menhelyről a házaspár autójába. De József azt mondta: „Rendben van, adunk neki sok időt. Még akkor is, ha 10 percre van szüksége, hogy kiszálljon a kocsiból, amikor hazaérünk.

Blessinger elmondta, nagyon örülnek annak, hogy Lele végre olyan családot talált, amely megadja neki azt a türelmet és szeretetet, amire szüksége van és megérdemli.

Source link