Egy Super Bowl témájú esemény megváltoztatta egy New Jersey-i állatmenhely leghosszabb lakójának életét

A Burlington County Animal Shelter leghosszabb lakója végre megtalálta örök otthonát egy Super Bowl témájú rendezvényen február 11-én, vasárnap.

A Burlington megye bejelentett február 5-én a Super Bowl témájú esemény, az Ultimate ‘Tail’-gate Party és Open House.

Burlington County megosztotta a jó hírt két nappal a Super Bowl után, mondván, hogy öt kutyát fogadtak örökbe az esemény során.

Az öt kutya között volt Chief, a Burlington County Animal Shelter leghosszabb kutyatartója, aki már régóta lakos. több mint 740 nap.

Ha azt mondjuk, hogy Chief története szívszorító, az enyhe kifejezés. A Chief egy 10 éves Pit Bull Terrier keverék, akit ugyanaz a tulajdonos kétszer adott fel.

Először 2021 júniusában adták fel, majd 2022 januárjában adták vissza, miután gazdája rövid időre újra örökbe fogadta.

Annak ellenére, hogy kétszer is feladták, a főnöknek sok szeretetet kellett adnia. 2 éves menhelyi tartózkodása alatt pedig a “önkéntesek és személyzet kedvence”.

„Chief-et egy nevelőcsalád „a legszeretetesebb, leggondosabb és legtürelmesebb kutyának” írja le, aki nagyszerűen bánt felnőttekkel és minden korosztályú gyermekkel.” a Burlington megye megosztotta.

„Lehet, hogy a főnök részt vesz Kansas Cityben a Super Bowl LVIII-ban, de szívesen hazajönne bármelyik NFL-csapat családjával.” – mondta Dan O’Connell, a Burlington megyei biztos igazgatóhelyettese.

„Több mint 740 napja a menhely lakója, ezért vasárnap leginkább az örökbefogadása lesz.”

Tehát amikor Chiefet örökbe fogadták a Super Bowl vasárnapján, az állatmenhely az volt „Nagyon örülök, amikor megtudtam, hogy valaki örökbe fogadta, aki hajlandó volt megnyitni az otthonát és a szívét ennek a kedves kutyának”.

A Burlington County felfedi, hogy a Chief új tulajdonosa, Rose Marie Ragone akkor pillantotta meg először, amikor a menhely bemutatta Super Bowl témájú eseményét egy helyi tévé hírszegmensében.

A Burlington megye megosztotta, „A Williamstown-i lakos meglátogatta a menhelyet, miután látta a Chiefet a televíziós híradásban a meccs előtti partiról.”

Köszönetet mondtak Chief új gazdájának és mindenkinek, aki örökbe fogadni jött a menhelyre, vagy egyszerűen csak elment az állatokkal eltölteni.

„Az olyan események, mint a vasárnapi Super Bowl Tailgate Party nagyobb láthatóságot biztosítanak menhelyünknek és az ott élő csodálatos háziállatoknak.” – írta Facebook-bejegyzésében a megye.

„A látogatók nem csak a kutyákkal és macskákkal találkozhattak és érintkezhettek velük, hanem hihetetlen menhelyi személyzetünkkel és önkénteseinkkel is, akik csodálatos gondoskodást nyújtanak, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják ezeknek a kisállatoknak otthonukat. Köszönet nekik és mindenkinek, aki vasárnap ellátogatott, és hozzájárult ahhoz, hogy ez a nyílt nap szuper sikere legyen.”

A főnök örökbefogadási története mindenképpen a könyvek közé tartozik. Azonban még mindig vannak örökbe fogadható kutyák és macskák a Burlington megyei állatmenhelyről, akik örökre otthonukra várnak.

Ha érdekli, hogyan találkozhat örökbe fogadható állataikkal, látogassa meg webhelyüket itt.

Source link