Amazon Driver kap kirúgják, mert megpróbálta ellopni ügyfél kutyája

Kirúgtak egy Amazon sofőrt Georgiában, miután állítólag megpróbált elhajtani egy vásárló kutyájával.

A kutyatulajdonos, az atlantai Henry megyei Terrika Currence elmondta, hogy fiatal lánya észrevette, hogy a sofőr megpróbálta a pitbulljukat a kiszállító teherautójába csalogatni – számolt be a WSB-TV.

Elmondása szerint a lány azonnal a földre dobta a megrendelt termékeket, kirohant, hogy szembeszálljon az Amazon sofőrjével, és felvételt készített a kutyájáról, amint az a sofőr járművében van.

A videón látható, ahogy a kutya gazdája kinyitja az Amazon teherautó hátsó ajtaját, és kiabálni kezdett az Amazon sofőrjével.

Currence azt mondta: „Amintkinyitottam a teherautót, a kiskutyát egy kukába tette.Meg kellett ragadnom a kiskutyát, és le kellett szednem a teherautóról”

Currence az Atlanta News Firstnek elmondta: „Szó szerint azt mondta nekem, hogy a kutya szép, és hogy szeretne egy kiskutyát”

Jelenleg az Amazon sofőrjét kirúgták. A Henry megyei rendőrség is nyomoz, de egyelőre nincs hír arról, hogy letartóztatás történt volna.

Currence a WSB-TV-nek elmondta, hogy a tudat, hogy kirúgták, „megkönnyebbülés”

Továbbá az Amazon szóvivője elárulta : „Bocsánatot kértünk a vásárlótól, és örülünk, hogy a kutyája sértetlenül visszakerült. Az érintett sofőr már nem szállít az Amazon számára, és a nyomozás során a bűnüldöző szervekhez fordultunk, hogy segítsenek”

Forrás link