Hogyan hozhatsz létre közösségi médiaoldalt a kutyádnak?

How Can You Create a Social Media Page for Your Dog? – P.L.A.Y.

A közösségi média korában szinte bárki és bármi befolyásolóvá válhat. Még a kutyádnak is megvan a kelléke ahhoz, hogy csatlakozzon a népszerű kisállat influencerek sorához, és saját közösségi követőkre tegyen szert! És ha úgy gondolja, hogy kutyája sztárminőséggel és közösségi média vonzerővel rendelkezik, nincs is jobb alkalom, mint a jelen, hogy belevágjon.

A megfelelő platform kiválasztása

Az első lépés kutyája közösségi médiaprofiljának kiépítéséhez a személyiségének bemutatásához ideális platform kiválasztása. A nagyrészt vizuális vonzerőnek köszönhetően a kisállat influencerek számára a legjobb lehetőségek a következők:

Instagram – Az Instagram a kisállat influencerek számára az uralkodó, és tökéletesen alkalmas fotók és rövid videoklipek megosztására. Egy aranyos fogantyúval és bioval máris elkezdhet követőket gyűjteni és kapcsolatokat teremteni a kisállat influencer közösségen belül.

YouTube – Indítson csatornát a kutyájának vicces vlogok, trükkökről és képességekről szóló klipek, termékértékelések vagy más rövid videók feltöltésével. Növelje feliratkozóinak számát más kisállat YouTuberekkel való együttműködéssel.

TikTok – A TikTok egy rövid formátumú közösségi videoplatform, amely ideális gyors klipekhez, amelyekben kutyája imádnivalóan viselkedik, vagy megmutatja magát. Párbajozzon más kisállat profilokkal, vagy hozzon létre kihívásokat, amelyekben kutyája részt vehet. Szerezzen követőket népszerű hashtagek használatával.

Fejleszd kutyád személyiségét és hangját

Most, hogy kiválasztott egy közösségi médiaplatformot, itt az ideje, hogy kialakítsa kutyája egyedi személyiségét és hangját. Kezdje egy emlékezetes névvel vagy fogantyúval a profiljához, amely megragadja a szellemét vagy egy jellegzetes tulajdonságát.

Készítsen egy személyre szabott profilbiót is, amely egy-két gyors, érdekes tényt közöl a kutyusáról. Ha egyszer meghatározta a nevét, a hangszínét és az életrajzát, ragaszkodjon hozzájuk! Kutyája közösségi márkájának hitelesnek és következetesnek kell tűnnie a követők számára.

Hozzon létre magával ragadó tartalmat

Most jön a mókás rész – olyan tartalom létrehozása, amely bemutatja kutyája személyiségét! Koncentrálj a fotók, rövid videoklipek, történetek, tekercsek és egyéb olyan tartalmak megosztására, amelyek megragadják kutyád báját. Néhány ötlet a következő:

 • Imádnivaló vagy vicces fotók a kutyádról, ahogyan a bolondos énjét mutatja. Használjon kellékeket vagy jelmezeket, amelyek illeszkednek a stílusához és a márka hangjához.
 • Vigye el kutyáját egy kalandra, például túrázni, a tengerpartra vagy egy új parkba. Osszon meg fotókat és videoklipeket a felfedezésükről az akció ihlette hashtagek használatával.
 • Osszon meg tréningtörténeteket vagy tippeket. Tegyen közzé fotókat új trükkökről vagy parancsokról, amelyeket elsajátítottak. Beszélgessen a követőkkel azzal, hogy kéréseket kér arra vonatkozóan, hogy mit tanítson meg a kutyájának legközelebb.
 • Legyen élőben az Instagramon vagy a TikTok-on, hogy közvetítse a kutyájával való együttléteket, játékidőt, étkezéseket, sétákat vagy autós utakat. A követők valós időben láthatják játékos személyiségét, és kommentek és kérdések küldésével bekapcsolódhatnak.

Válasszon kiváló minőségű képeket és videókat

Amikor közösségi médiaprofilt készít kutyája számára, a követők az imádnivaló fotókért jönnek, és a játékos klipekért maradnak, amelyek megragadják a kölyökkutya személyiségét. Fektessen be egy olyan fényképezőgépbe, például egy DSLR vagy tükör nélküli modellbe, amely éles, világos képeket készít, hogy kutyájának igazságot szolgáltasson.

 • Közelképek kutyád bájos arckifejezéseiről. Készítsen fotókat a mosolygásáról, a fejének billenéséről, az ásításról vagy a jutalomfalat elkapásáról.
 • Akciófotók a kutyáról, amint játszik, fut vagy ugrál. Használjon gyors zársebességet és sorozatfelvételi módot, hogy dinamikus felvételeket készítsen mozgás közben. Az ilyen típusú fotók mindig figyelmet keltenek.
 • Fotók a kutyáról, amint buta pózban áll. Helyezzen köréjük játékokat, jutalomfalatokat vagy kellékeket, és fotózza le, ahogy felfedezi a tárgyakat, és foglalkozik velük.
 • Videoklipek, amelyeken kutyája viccesen vagy játékosan viselkedik. A videók azonnal megragadják a figyelmet, és olyan módon ragadják meg kutyája hangulatát, ahogyan a fényképek önmagukban nem képesek.
 • Ossza meg a kulisszák mögötti videókat arról, ahogy kutyája a fodrásznál készülődik, vagy ahogy otthon játszik az ápolási eszközökkel. A követők szeretik látni, hogy mi mindent tesznek meg azért, hogy a kutyák a lehető legjobban nézzenek ki.

Építse fel közönségét

Most, hogy a közösségi médiaprofilja már fel van állítva, és rengeteg bájos tartalmat oszthat meg, ideje elkezdeni a követők gyűjtését és a közönségük kiépítését. A követők építésének néhány legjobb módja a következő:

 • Más kisállat influencerek követése és a követőikkel való kapcsolattartás. Lájkolja és kommentelje a posztjaikat, mivel a követőik az Ön profilját és tartalmát is megnézik. Lehet, hogy követni fogják, ha tetszik nekik, amit látnak!
 • Futtasson versenyeket és nyereményjátékokat. Ajánljon fel nyereményt kutyája kedvenc márkájától vagy üzletétől, és népszerűsítse az ajándékozást a profilján és a történeteiben. Ez elterjeszti a kutyád profiljának ismertségét, és új követőket szerez, akik részt akarnak venni a versenyen.
 • Legyen aktív a kisállat-közösségekben. Kapcsolódjon a helyi kisállat-közösségekhez közösségi Facebook-csoportokban, NextDoor-oldalakon és életmódfórumokon való posztolással. Ossza meg kutyája profilját és néhány tartalmukat, hogy új potenciális követőkkel lépjen kapcsolatba.

További tippek a sikerhez

Ha már lendületet vettél, és felépítettél egy szilárd követői bázist, tartsd szem előtt ezeket a további tippeket, hogy kutyád influencerként továbbra is sikeres legyen:

 • Legyen hiteles. Ne csak a kedvelésekért vagy szponzorokért posztolj. Ossz meg tartalmas pillanatokat az életedből a kutyáddal, amelyek megmutatják a valódi kötődéseteket. A követők hűségesek maradnak, ha valódi maradsz.
 • Fontolja meg a kisállatmárkákkal való együttműködést. Ha már van egy elkötelezett követője, az állatmárkák megkereshetik együttműködések, szponzorációk és termékelhelyezési megállapodások céljából. Legyen válogatós, de nyitott az olyan márkákkal való együttműködésre, amelyek illenek a kutyája arculatához, és amelyeket valóban használ és szeret. A követők fel fogják ismerni a különbséget!
 • Keresztpromóció az összes közösségi platformon. Ossza meg ugyanazokat a fotókat és klipeket az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on és bárhol máshol, ahol profilja van a kutyájának. Ezáltal tartalmaidat és profilodat minden egyes platformon új potenciális követők elé tárhatod.
 • Maradjon a trendek élén. Nézze meg, milyen típusú tartalmak, posztok és együttműködések népszerűek más kisállat influencerek körében. Újraalkothatod a trendeket a te egyedi stílusoddal, hogy a dolgok frissek maradjanak, miközben további láthatóságra és új követőkre teszel szert. Kerüljön azonban mindent, ami nem tűnik hitelesnek a kutyája márkájához képest.

Elkötelezettséggel kutyája tovább fog emelkedni az influencer hírnév és siker felé. De soha ne felejtsd el – maradj valódi, maradj szórakoztató, és oszd meg továbbra is az örömöt és a fényt, amire hűséges követőid vágynak. Maradj hű a kutyád márkájához, és a lehetőségek jönni fognak.

A kutyád jóléte kell, hogy legyen az alapja mindannak, amit a nevükben posztolsz és megosztasz. Gondoskodjon arról, hogy a közösségi médiaprofiljuk építése ne helyettesítse az alapvető szeretetre, figyelemre, mozgásra, játékra és megfelelő egészségügyi ellátásra vonatkozó igényeiket. Legyen éber, kövesse az állatorvosi szakértők tippjeit, korlátozza a márkaépítési erőfeszítésekre fordított időt, és ne feledje, hogy mindig az ő boldogságuk és biztonságuk legyen az elsődleges.

Ragyogjon a közösségi médiában

Ha van olyan kutyája, amely a közösségi médiában vonzó, ne habozzon, és még ma kezdje el építeni influencer-profilját. Következetességgel, minőségi tartalommal, a kisállatközösségen belüli elkötelezettséggel, és azzal, hogy hiteles marad a kutyája egyedi személyiségéhez, követői és hírneve idővel növekedni fog.

Forrás link