Kutyás anyuka ajándékkalauz

Dog Mom Gift Guide – P.L.A.Y.

Az Országos Kutyás Anyák Napját május második szombatján ünneplik, hogy tiszteljék és értékeljék a fantasztikus kutyás anyukákat. Ez egy módja annak, hogy elismerjük a szeretetet, a gondoskodást és az odaadást, amit a kutyás anyukák szőrös legjobb barátaiknak adnak.

Nézze meg az alábbi ajándékkal kapcsolatos útmutatót, hogy ötleteket találjon, mit adjon életének kutyás anyukájának, hogy megünnepelje ezt a különleges köteléket!

Kutyás művészet

Aszemélyre szabott kutyás művészet egyedi és tartalmas módja a szőrös legjobb barát bemutatásának. Megrendelhet egy egyedi portrét a kutyájáról. Néhány népszerű lehetőség közé tartoznak az akvarell portrék, a pop art stílusok és a karikatúrák.

Kutyás játékok

A kutyás anyukák tudják, hogy nincs olyan, hogy túl sok játék! A kutyajátékok kiváló ajándékot jelentenek az életedben élő állatbarát szülőnek! Sokféle játék létezik, köztük rágós, nyikorgós és gazdagító játékok.

Táskák

Az állatszülők útközben is megküzdhetnek. A kakis zacskók, a rágcsálnivalók és a kölyökkutyájuknak szánt játékok között sok minden van a kezükben (szó szerint!). Egy szállítótáska nagyszerű ajándék, amely segít nekik abban, hogy bárhová is mennek, akár egy séta a háztömb körül, akár egy kirándulás a kutyaparkba, rendezettek maradjanak.

Edzőeszközök

A kutyakiképzés fárasztó folyamat lehet, amely magában foglalhatja az alapvető parancsok megtanítását, a nem kívánt viselkedések kijavítását, valamint a más kutyákkal és emberekkel való szocializálást. A jó viselkedés ösztönzésére gyakran használnak pozitív megerősítési technikákat, például jutalomfalatokat és dicséretet. Mindezek alapján egy kiképző tasak tökéletes ajándék lenne a kiképzésen dolgozó kutyamama számára.

Előfizetéses doboz

A kutya előfizetéses dobozok havi rendszerességgel szállítanak kutyajátékokat, finomságokat és egyéb finomságokat. Szórakoztató és kényelmes módja lehet annak, hogy elkényeztesse szőrös barátját! Ez egy nagyszerű ajándékötlet a most induló állatszülőknek.

Nézze meg barátainkat a PupBox-nál! Segítettünk megalkotni a dobozaikba való megnyerő játékokat!

Egyedi kulcstartó

Valószínű, hogy az állatszülő, akinek vásárolsz, minden adandó alkalommal szereti mutogatni kedvencét (legyünk őszinték, mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy túl sok képet mutatunk szőrös babáinkról). Egy egyedi kulcstartó szórakoztató módja annak, hogy barátja megmutassa kedvencét.

Ajándékkártyák

Ha minden más kudarcot vall, az ajándékkártya nagyszerű megoldás! Válasszon egyet a kedvenc üzletükben, és ők dönthetik el, mivel kényeztessék szőrös barátjukat.

Forrás link