Fitness App Strava Partnerség a Fi nyakörvvel, hogy segítsen nyomon követni a kutya fittségét

Fitness App Strava Partners With Fi Collar To Help Track Your Dog's Fitness

A Strava futó- és kerékpáros alkalmazás február 22-én jelentette be partnerségét a Fi Smart Dog Collarral, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy nyomon kövessék kutyájuk fittségét.

A partnerség nem is jöhetett volna tökéletes időben, hiszen február 22-e a Nemzeti Sétáltasd a kutyád nap!

Egy Instagram-posztban mindkét alkalmazás bejelentette: „Ennek örömére új módon sétálunk: Fi és Strava végre szinkronban vannak”

A Strava közleménye szerint ez a partnerség mostantól lehetővé teszi a kutyatulajdonosok számára, hogy a Fi nyakörv adatait integrálják a Strava-ba.

A Fi tevékenységeid feltöltődnek a Strava-ra egy grafikával, amely a séta statisztikáit, például a lépéseket, a helyezéseket és a lépéseket tartalmazza” – írta a Strava.

Sőt, ha egyszer már szinkronizáltad a Fi-t a Strava-val, „egy mancsot sem kell felemelned”, ahogy a fitneszalkalmazás leírja.

A Fi ugyanis képes lesz automatikusan felismerni és rögzíteni minden adatot, amikor sétálni viszed a kutyádat, és amikor az említett séta véget ér.

Ez azt jelenti, hogy az új funkció képes nyomon követni kutyád egészségi állapotát, beleértve a séta közben megtett távolságot és a séta során megtett lépések számát.

„Amikor a Fi sétáidat feltöltöd a Strava-ra, akkor azok tartalmazni fognak egy grafikont, amely statisztikákat tartalmaz a megtett lépésekről, és arról, hogy a kutyád hogyan áll a többi kutyus között a Fi-n.”

A Fi okos kutyanyakörv a kutyasétáltatás közben rögzített adatokon kívül sokkal többet nyújt!

A Strava a Fi-t egy újfajta kutyanyakörvként írja le, amely „fejlett GPS-követést egyesít az aktivitás, az alvás és a viselkedés monitorozásával”

A Strava hozzátette: „Lehetővé teszi, hogy folyamatosan nyomon kövesse, hol van a kutyája, feljegyzéseket készít az alvási szokásairól, és még a kutyáknak is ad némi barátságos versenyt a saját ranglistáikkal

A partnerség megünneplésére mindkét vállalat egy közösségi posztban mutatta be alkalmazottai kutyáit, kiemelve, hogy mit szeretnek a kutyáikban, és mit szeretnek a kutyáik a Strava és/vagy a Fi programban.

Ezen kívül a Strava és a Fi 100 INGYENES, limitált kiadású Fi x Strava nyakörvet is kioszt. Az ajándékozáshoz itt lehet csatlakozni.

„Most a mozgás két legjobb platformja zökkenőmentesen integrálódik, és ami még fontosabb: A kutyád megkaphatja a megérdemelt dicséretet.”

Forrás link